De Balstien

 

De camping

Marijn Douma en Rixt de Boer heten u van harte welkom op De Balstien, een mooie en rustige camping in Friesland, vlakbij Heerenveen in het dorp Bontebok. Wanneer u van rust en natuur houdt, bent u op De Balstien aan het juiste adres. 


De camping heeft 5 ruime kampeerplaatsen voorzien van elektriciteit. Het ruime campingterrein bevindt zich vlak achter de boerderij en ongeveer 50 meter van het luxe toiletgebouw met wasruimte. Het terrein is in 2008 aangelegd en gedraineerd. De camping is omringd door weilanden en boomwallen, die het gevoel van rust en ruimte waarborgen. 


De omgeving is geliefd en ideaal om te wandelen, fietsen en paardrijden. U kunt uw paard meenemen op vakantie!

Bontebok is ontstaan aan een vaart, die werd gegraven in de zeventiende eeuw voor de ontginning van het hoogveen en de winning van turf. Het dorp ligt vlakbij het prachtige Oranjewoud, Heerenveen en Beetsterzwaag. Het gebied wordt doorsneden door drie riviertjes; Het Koningsdiep, De Tjonger en De Linde. De ene dag volgt u een route door één van de bossen, de andere dag een route langs het water of misschien wilt u genieten van de rustgevende heidevelden? 

De veelzijdige omgeving biedt eindeloze mogelijkheden voor iedereen! In de wasruimte vindt u diverse fiets- en wandelroutes en informatie over de omgeving. 

Het is mogelijk om uw paard mee te nemen op vakantie! De Balstien heeft ruime paardenboxen en voldoende weiland.